Άδεια χρήσης Mosquito Alert

Το Mosquito Alert είναι μια πλατφόρμα επιστήμης των πολιτών που επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ ατόμων που ασχολούνται με τη διερεύνηση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των κουνουπιών που είναι διαβιβαστές ασθενειών όπως ο Δάγκειος πυρετός, ο Zika, ο ιός Chikungunya ή ο ιός του Δυτικού Νείλου. Η εφαρμογή Mosquito Alert (πρώην Tigatrapp) επιτρέπει σε οποιονδήποτε να συμμετάσχει και είναι μια εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο και tablet.

Η εφαρμογή Mosquito Alert έχει αναπτυχθεί από τα ακόλουθα ιδρύματα: CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals), UPF (Universitat Pompeu Fabra) ICREA (Institución Catalana de Investigación y Estudios Avanzados) and CEAB-CSIC (Centro de Estudios Avanzados de Blanes).

Ο κώδικας για την εφαρμογή Mosquito Alert είναι διαθέσιμος στον ιστότοπο του έργου στη διεύθυνση www.mosquitoalert.com.

Συγγραφείς (με αλφαβητική σειρά): Frederic Bartumeus, Berj Dekramanjian, Roger Eritja, Santi Escartin, Agustí Escobar, Joan Garriga, Misericòrdia Gironés, Zivko Juznic-Zonta, Aitana Oltra, John R.B. Palmer, Ariadna Peña, Alex Richter-Boix, Isis Sanpera, Alex Tarragó, Marina Torres.

Επίσης υπάρχει συνεργασία με το δίκτυο επιστημόνων από το Ευρωπαϊκό έργο AIM COST Action (https://www.aedescost.eu/) και το Global Mosquito Alert (https://globalmosquitoalert.com/).

Οι φωτογραφίες κουνουπιών στο εγχειρίδιο κουνουπιών είναι από τον Roger Eritja (όλα τα δικαιώματα διατηρούνται).

Οι εικόνες από κουνούπια στο εγχειρίδιο κουνουπιών και τον οδηγό χρήσης της εφαρμογής είναι από τον JL Ordoñez, CC BY 2.0,

Η εικόνα αποχέτευσης, είναι τροποποιημένη από τον Alex Richter, διαθέσιμη από Free Icons Library’s Drain Icon # 338924 (https://icon-library.net/icon/drain-icon-3.htm), δημόσιος τομέας.

Η εικόνα για το τσίμπημα κουνουπιού, τροποποιήθηκε από τον Alex Richter-Boix από το Mosquito Bite από τη Sveta_Aho, Adobe Stock Standard License.

Οι εικόνες για τον κύκλο ζωής, τη σιλουέτα κινητού τηλεφώνου και το σχέδιο παρακολούθησης υποβάθρου είναι από τον Alex Richter-Boix, CC BY 2.0.

Το Mosquito Alert είναι ελεύθερο λογισμικό: μπορεί να αναδιανεμηθεί ή/και να τροποποιηθεί σύμφωνα με τους όρους της GNU General Public License που δημοσιεύθηκε από το Free Software Foundation (έκδοση άδειας 3η ή νεότερη).

Αυτό το πρόγραμμα διανέμεται με την ελπίδα ότι θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, αλλά ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ για οποιαδήποτε ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. Ανατρέξτε στην άδεια GNU General Public License για περισσότερες λεπτομέρειες. Εφόσον δεν έχετε λάβει αντίγραφο της άδειας GNU General Public License μαζί με αυτό το πρόγραμμα, παρακαλώ, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.gnu.org/licenses.